MontBlanc

Blog

Blog

Resmål för bungyjump / base jump

mars 31, 2019, Författare: Melker

Har man intresse av att hoppa bungyjump och kanske till och med blivit sugen på att testa på base jump så kan det förmodligen vara kul att veta om olika resmål som man kan besöka för att ta hoppandet till en helt ny nivå.

Är man en våghals som vill upptäcka en ny stad samtidigt som man har chansen att utöva intresset för bungyjump så finns det resor där det är extra kul att hoppa bungyjump men vart är egentligen de bästa resmålen när man har i tanken att utöva sitt intresse samtidigt som man är på resande fot?

Ett spännande äventyrJungle Bungy Jump som ligger i Phuket i Thailand är ett ställe beläget i djungeln intill en lagun där man kan hoppa bungyjump. Stället har funnits sedan 1992 och ägs av folk från Nya Zeeland och Australien. För att ta sig till Jungle bungy jump kan man åka bil vilket tar ungefär 20 minuter vilket betyder att man hoppar bungyjump en bit utanför stadsmiljön vilket kan vara skönt. Helt klart ett spännande och annorlunda ställe att hoppa på och ett måste att någon gång besöka om man har intresse för bungyjump.

Bungy i Macau är världens högsta rekommenderade ställe att hoppa bungy jump från. Är man en våghals är det alltså till Kina man bör åka. Vill man veta att man lever på riktigt så kan man testa att hoppa från 233 meter vilket är den högsta rekommenderade längden i världen som man bör hoppa från. Man hoppar från en byggnad som ligger centralt i staden Macau. Är ens mål i livet att bli mindre rädd så kan en ide vara att åka till Macau för att hoppa för efter det kommer få saker i livet vara speciellt skrämmande.

Contra dam som ligger i Schweiz erbjuder en att hoppa bungy jump från 220 meter vilket innebär att det är världens högsta ställe att hoppa från som ligger på fast mark. Stället är också känt för att flera filminspelningar har ägt rum just där bland annat James Bond. Vill man göra något spännande och känna sig som en karaktär i en cool actionfilm så är det till Contra dam man ska åka för att hoppa bungy jump.

Bloukrans bridge som ligger i Sydafrika, ungefär sju timma från Kapstaden är en hög bro som man kan hoppa bungy jump från. Bron är hela 216 meter hög vilket gör den till den högsta bron att hoppa bugy jump från och bara de riktigt modiga vågar hoppa från den höga bron. Om man är ute efter stora adrenalinkickar och att känna den där känslan att man verkligen lever så är det ett bra alternativ att hoppa från den höga bron. Vill man ta steget längre för att faktiskt börja hoppa base jump så är en smart början att börja hoppa på Perrine Bridge som ligger i Twin falls. Twin falls är en stad i Idaho i Usa och där har de en bro som man får hoppa från.Ett spännande äventyr